SUPERSALE!!! 60% på hela sortimentet!!! Kod: SALE60 (Fri frakt vid köp över 399 kr inom Sverige)

OM OSS

Odacité erbjuder det bästa av två världar - fransk lyx med influencer av den kaliforniska livsstilen. Ledorden är Effektivitet + Renhet.


content
FRÅN ATT BEKÄMPA CANCER TILL ATT BEKÄMPA RYNKOR

Jag är född och uppvuxen i Paris och numera boende i Los Angeles. Allt startade efter att jag blev diagnostiserad med bröstcancer. Det blev ett stort uppvaknande och jag insåg att om jag skulle bli frisk så behövde jag ändra allting. Jag slutade på mitt jobb och gick tillbaka till skolbänken för att bli hälso- och wellness coach och sedan började en fascinerande resa för att ta bort alla gifter i mitt liv.
När det kom till hudvård var jag inte redo att offra resultatet. Jag ville ha allt: effektivitet + renhet. När jag inte hittade det jag sökte, började jag blanda skräddarsydd hudvård, för privata klienter och mig själv. Ordet spreds snabbt, efterfrågan växte och så föddes Odacité - franskt ordspel för Audacity - gifter sig med de bästa av två världar; den lyxiga franska hudvården & den gröna kaliforniska livsstilen. Jag hoppas att du vill testa oss!

content
TOPANGA:


Odacité föddes i Topanga, det bohem-chica området i Los Angeles.
Vägarna i de magiska dalgångarna öppnar sig vid kusten till Stilla havet och landar mellan Los Angeles och Malibu, mitt i en absolut orörd natur.
Jag flyttade till Topanga för att hitta den energi som behövdes för att bli fri från min bröstcancer. Det är här jag hittade inspiration för en nystart av livet, närmare naturen och närmare det som är väsentligt. Det är här som jag hittade min väg tillbaka till hälsan.
Kraften i havet, skönheten i naturen, dess orörda luft, flora och djurliv, var den magiska miljö som krävdes för att Odacité skulle födas.
Topanga är min dagliga inspiration för att skapa formuleringar som är lika rena som effektiva. Formuleringarna är naturliga och kraftfulla, utan att glömma att de ska vara härliga att använda. Jag är ju ändå fransyska.

ANVÄNDER ENDAST DE BÄSTA INGREDIENSERNA

Om oss
Om oss

Tillverkat i vackra Kalifornien med  French savoire faire, (fransk expertis), Odacite gifter sig med det bästa av två världar: Resultatdriven fransk hudvård och den gröna revolutionerande kaliforniska livsstilen. Effektivitet plus renhet.


VÅRT MÅL ÄR ATT PRODUCERA  EFFEKTIVA PRODUKTER UTAN GIFTER 

När det handlar om att skapa effektiva produkter så påbörjas miraklet i naturen. Vårt jobb är att se till att vi får de mest orörda, färska och bioaktiva ingredienserna direkt från naturen. 

Odacités produkter tillverkas i vårt eget labb och alltid i små batcher, färska och potenta redo att ge din hud en magisk upplevelse. Vi ser till att varje formulering omedelbart förbättrar både hur din hud ser ut och hur den känns. 

Vi handplockar varje ingrediens för att försäkra att den har den högsta effektiviteten, färskheten och kvaliteten. Vi väljer endast botaniska ingredienser som är organiska, vildvuxna eller som odlats utan kemikalier, långt ifrån föroreningar. 


Vi använder aldrig: Fyllnadsmedel, konserveringsmedel, parabener, phenoxyteanol, nanopartiklar, petrokemikalier, PEG eller Syntetiska parfymer och färgämnen. 

VÅR FILOSOFI: ETT LIV, EN HUD, GÖR DEN VACKER


Hudvård är en levande konst, några få minuter som gör livet mer vackert genom att skapa rum för egenvård och kärlek til sig själv varje morgon och kväll. En mini-oas där allt är välförtjänt lyx och nöje. 


Vårt mål är att göra allt för din hud. Från de extraordinära ingredienserna vi väljer, till de terapeutiska fördelarna med våra formuleringar, som ger din hud nytt liv. 


Vi vet hur vacker, hälsosam hud kan göra skillnad på hur du upplever din dag. 

"Hudvård är ett sätt att hylla den extraordinära kropp du fått; en stunds egenvård som kan skapa både hälsa och skönhet."